Sunt de acord ca datele de contact transmise prin acest formular să fie stocate în conformitate cu Politica de confidențialitate.

Despre AEF Automobile

Suntem un service auto complet, prezenți în București și Brașov, din anul 2001. De-a lungul timpului am construit relații bazate pe încredere cu clienții noștri. Ne dorim să oferim de fiecare dată cele mai bune servicii, cu promptitudine, profesionalism și seriozitate. Pentru a răspunde cât mai bine cerințelor clienților noștri am extins rețeaua noastră de service în două orașe din România.

Alege AEF Automobile și noi îți garantăm că automobilul tău va beneficia de toată atenția echipei noastre. Indiferent că este vorba de o problemă mecanică sau de una care ține de tinichigerie și vopsitorie, specialiștii noștri îți vor oferi soluții eficiente, costuri rezonabile și timp redus de soluționare.

Toți membrii echipei AEF Automobile au experiență profesională relevantă, care îți asigură că mașina ta nu va staționa în service, ci va beneficia de diagnosticare imediată și un timp de manoperă redus. Specialiștii noștri folosesc doar aparatură de ultimă generație și oferă toate informațiile de care ai nevoie.

Sunt de acord ca datele de contact transmise prin acest formular să fie stocate în conformitate cu Politica de confidențialitate.

Galerie foto AEF Automobile