Importator exclusiv Miles Eurolift în România

Despre sistemul de ridicare laterala

SISTEMUL DE RIDICARE LATERALA AUTOVEHICULE MILES este fabricat in conformitate cu directivele CE privind utilajele. La fabricarea sasiului, turnurilor, platformei portante, furcilor, cilindrilor, echipamentului carucior tractare si a celorlalte elemente se utilizeaza materiale din otel de calitate ridicata. Bolturile si bucsele sunt fabricate din otel inoxidabil care necesita intretinere redusa iar sistemul de gresare are protectie la uzura.

SISTEMUL DE RIDICARE LATERALA AUTOVEHICULE MILES este un sistem care poate lucra efectiv si in siguranta intr-un timp mult mai scurt fata de sistemele similare care incarca si ridica autovehicule prin ambele parti ale acestora, fiind echipat cu tehnologii ce pot raspunde la nevoile din zilele noastre si prezentand o abordare inovativa. Datorita echipamentului carucior de tractare, poate ridica din trafic si tracta un al doilea autovehicul in acelasi timp, in cadrul aceleiasi operatiuni.

SISTEMUL DE RIDICARE LATERALA AUTOVEHICULE MILES este un sistem de ridicare si incarcare a autovehiculelor rapid si sigur, datorita furcilor mobile orizontale si verticale care blocheaza rotile din fata si din spate ale autovehiculului, fara ca soferul masinii de tractare sa fie nevoit sa coboare din vehicul, precum si datorita grupului de turnuri portante si de ridicare conectate la acestea.

Eurolift Miles

SISTEMUL DE RIDICARE LATERALA AUTOVEHICULE MILES asigura autovehiculului de tractare capacitatea de a ridica si cobori prin ambele parti laterale. in aplicatiile de fabricare si montaj ale sistemului se asigura funcitonarea sistemelor mecanice, hidraulice, pneumatice, electrice si electronice in deplina armonie si compatibilitate.

SISTEMULUI DE RIDICARE LATERALA AUTOVEHICULE MILES i se poate atasa optional un sistem de tractare cu carucior. Sistemul de tractare cu carucior se ataseaza in sectiunea din spate a autovehiculului si astfel se asigura un sistem de ridicare din trafic si tractare pentru un al doilea autovehicul. Functionarea acestui sistem suplimentar se bazeaza pe principiul tractarii vehiculului prin prinderea si blocarea rotilor din fata ale masinii tractate in sistemul de tevi metalice sub forma de ochelari denumit carucior si ridicarea partii din fata a masinii.

AEF Automobile este importator exclusiv Miles Eurolift în România
Eurolift – Sistem de ridicare laterala autovehicule

Solicita detalii