Polițe RCA, Casco

Ai nevoie de o poliță RCA sau Casco? Îți venim în ajutor cu cele mai bune oferte ale partenerilor noștri, concepute special pentru autoturismul tău.

Completează formularul online cu datele mașinii și date de contact și vei primi în scurt timp o ofertă personalizată, care răspunde nevoilor tale!

Vrei să afli ce beneficii suplimentare îți oferă AEF Automobile la încheierea unei polițe de asigurare?
Contactează acum un reprezentant la telefon
0753 03 03 03
sau email office@aefautomobile.ro!

Sună-ne acum
Trimite email

Programează acum mașina la ITP și îți vom confirma în cel mai scurt timp!

Sunt de acord ca datele de contact transmise prin acest formular să fie stocate în conformitate cu Politica de confidențialitate.

Ești sofer? Trebuie sa știi câteva lucruri utile despre RCA

Câteva schimbări legislative din 2017:

  • Noi clase de bonus / malus. Bonus – maximum B8 (reducere de 50% fata de tariful de baza). Clasa maxima de malus se menține M8 (majorare de 80%)

  • decontarea directă

  • clasa cea mai favorabilă de bonus pentru posesorii mai multor autoturisme

  • RCA cu multiplu de lună

  • mașina la schimb pe perioada reparației

Pentru persoanele care dețin mai multe mașini, la reînnoire vor beneficia de cea mai favorabilă clasă de bonus. La achiziția unei mașini noi se aplică aceleași condiții.

Se poate achiziționa odata cu polita RCA și opțiunea decontării directe. Acest lucru înseamnă că dacă se petrece un eveniment în care sunt păgubit, mă pot adresa direct pentru soluționarea daunei asiguratorului meu. Acest lucru este avantajos în condițiile în care unii asiguratori acordă despăgubiri mai greu.

OBLIGATIVITATEA POLITEI RCA

Orice vehicul înmatriculat trebuie să aibă o polita RCA activă tot timpul, cu excepția celor care nu au suspendat polita RCA. Suspendarea poliței RCA nu este tocmai ușoară, însă e disponibilă. Trebuie predate plăcuțele la poliție și vehicului parcat în afara spațiului public. RCA-ul poate fi încheiat pe perioade multiplu de o lună.